Over ons

 

Welkom op de website van Eland&vanderhelst, een “uniek warenhuis”.

 

In 2012 zijn we, Jos & Bas (zus & broer), begonnen met  onze eerste winkel  in de Jordaan op de Elandsgracht, met een collectie van unieke serviezen, decoratie– en cadeau artikelen maar ook met een mooie collectie van draagbare kleding.  

In 2015 hebben wij onze tweede winkel geopend in de Eerste Van der Helststraat.  Sinds die tijd zijn we ook gaan nadenken over ons eigen kledingmerk. Dit zou een merk moeten worden waarmee we tegenwicht bieden aan de snelle mode van dit moment. Tevens moet het er voor zorgen dat je in onze winkels echt andere items tegenkomt dan in andere winkels. Waarbij we alleen mooie materialen gebruiken en dat ook nog tegen eerlijke prijzen. We zijn dan ook best wel een beetje trots dat we sinds enige tijd ons eigen merk WNKL-Amsterdam in onze winkels hebben hangen. Het gaat hier om een kleine collectie van draagbare basis items van kwalitatief goede materialen, en dit alles geproduceerd in Europa. Ook vinden wij het ontzettend leuk dat ook andere winkels ons merk WNKL-Amsterdam verkopen. Je vindt de items van WNKL-Amsterdam natuurlijk ook op onze website.

Mocht je overwegen om een dagje naar Amsterdam te komen,  dan zouden we het natuurlijk leuk vinden om je te mogen begroeten in één van onze winkels. Waarbij we je kunnen zeggen dat je op de Elandsgracht nog veel individuele winkels vindt en met de “negen  straatjes” met zijn vele mooie boetieks als buren, is dit natuurlijk een geweldige buurt voor een dagje uit en shoppen in Amsterdam. De Eerste Van der Helststraat is een zijstraat van de Albert Cuijpstraat. Met zijn dagelijkse markt, vele terrasjes is er geen levendiger en bruisende buurt te vinden in Amsterdam dan “De Pijp”. 

Dank voor je bezoek op onze website!

Tevens vind je misschien nog wel meer van onze items op de insta

Mocht je nog vragen hebben laat het ons weten.

Vriendelijke groet,

Jos&Bas

© 2018 - 2024 Eland&vanderhelst | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel